Informasjon

MUSIKKANLEGG OMBORD
BLUETOOTH-LYDANLEGG
Kjør til takten av din egen tromme med et førsteklasses 100 W BRP-lydsystem*. Ved å sveipe med fingeren kan du lage den stemningen du ønsker med bransjens første produsentinstallerte, skikkelig vanntette og fullt integrerte Bluetooth‡ lydsystem. Med fjernkontrollen på venstre høyttaler kan du raskt og enkelt veksle mellom låter og endre volum.
* Standard på WAKE PRO og tilbehør til WAKE 170

Motor:
NYHET ROTAX 1630 HO ACE
Rotax 1630 HO ACE er pålitelige, kraftige i ytelse og drivstoffeffektive. De er utstyrt med avansert drivstoffteknologi (ACE).

PLASS OMBORD
STOR BADEPLATTFORM
Badeplattformen er nå flatere, mer stabil og komfortabel, og ideell til ombordstigning, avslapning og klargjøring til vannsport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

VANNSPORT FOR ALLE
WAKE-PAKKE
Å glede seg over vannsport fra Sea-Doo har aldri vært enklere takket være tre eksklusive funksjoner, inkludert uttrekkbar LinQ vannskimast, skimodus og brettstativ.

KJØR ALLTID I GANG SOM EN PROFF
VANNSKIMODUS
Denne eksklusive funksjonen lar brukeren velge forhåndsprogrammerte akselerasjons- og hastighetsprofiler for gjentatte og presist kontrollerte vannski- og wakeboard-igangkjøringer, i tillegg til fordelen med to andre kjøremoduser (Sport og ECO).

RASK OG MORSOM
STABILT SKROG
Omdesignet skrog og lavere tyngdepunkt gir forbedret stabilitet og trygghet, med eller uten passasjerer. Enkel og morsom å kjøre.

ROBUST OG LETT
POLYTEC-MATERIALE
Dette robuste materialet, som nå er i sin andre generasjon, reduserer vekten på vannscooteren og leverer topp ytelse og effektivitet, og gjør vannscooteren enkel å slepe med de fleste biler. I tillegg gjør den innstøpte fargen den mer ripebestandig enn glassfiber.

HOLD DET TØRT OG OPPLADET
VANNTETT TELEFONROM
Et vanntett rom med integrert USB-port* som gjør at utstyret ditt, f.eks. telefoner eller actionkameraer, alltid er oppladet og klare til bruk – i en støtabsorberende, vanntett vugge.
*USB-port kan leveres som tilbehør.

OPPBEVAR DET DU VIL
STØRRE FRONTOPPBEVARING
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (152 l / 40,2 gal.) lar deg oppbevare mye utstyr.
* Produsentenes nettsteder. Basert på modeller med lignende priser.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Sea-Doo - 2020 WAKE 170 Sea-Doo - 2020 WAKE 170

Meld interesse

Personvern