Informasjon

EN NY MÅTE Å LEKE PÅ
TRIXX-PAKKE
Lek som aldri før med vannscooteren. For å lage triks har aldri vært så enkelt og så gøy.
Utfør aldri triks eller stunt med en passasjer. Forsøk ikke noe som ligger utenfor ditt ferdighetsnivå og dine erfaringer.

Motor:
ROTAX 900 ACE HO-MOTOR
Rotax 900 ACE-motoren er den drivstoffgjerrigste motoren på markedet og bruker bare 7,34 l (1,94 gal)* drivstoff i timen, og den raskere akselererende Rotax 900 HO ACE-motoren med flere hestekrefter bruker bare 9 l (2,4 gallon) i timen*. Begge er kompakte, lette og gir umiddelbar akselerasjon.
* Basert på intern BRP-testing.

BEDRE TRIKS, PÅ DIN KOMMANDO
VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS) MED FORBEDRET REKKEVIDDE
Denne eksklusive Sea-Doo egenskapen gjør at du kan avgjøre hvor høyt du kan løfte nesen eller hvor dypt du kan grave den ned i vannet. Det har aldri vært så enkelt - og morsomt - å gjøre triks.

STÅ STØDIG
FOTSTØTTER BAK
Kantene på trinnet gir bedre stabilitet og trygghet i ulike oppreiste kjørestillinger. Gjør det enklere å gjøre triks som en profesjonell.

FÅ GODT GREP
STYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER
Justering av styret lar deg tilpasse opplevelsen til din personlige kjørestil. Flere posisjoner gir bedre mulighet til enkel manøvrering av vannscooteren uansett hvilke forhold det er på vannet.

SLIPP MUSIKKEN LØS
Bærbart BRP-lydsystem
Lytt til musikken din på vannet eller på land med dette helt vanntette og mobile lydsystemet. Utstyrt med to 25 Watt høyttalere med Bluetooth-tilkobling og med et oppladbart litiumbatteri og kontrollpanel for enkel justering av og på vannscooteren.

STANS FORTERE OG LEGG TIL KAI UTEN BESVÆR
INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og hjelper deg å stoppe raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
* Basert på BRPs interne tester av modeller uten iBR.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Sea-Doo - 2020 SPARK TRIXX Sea-Doo - 2020 SPARK TRIXX Sea-Doo - 2020 SPARK TRIXX Sea-Doo - 2020 SPARK TRIXX Sea-Doo - 2020 SPARK TRIXX

Meld interesse

Personvern