Informasjon

DET VIKTIGSTE PÅ DIN SEA-DOO
LUKSERIØST UTSTYRT
Gir deg massevis ekstra, som et trekk til vannscooteren, USB-port, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, vanntemperaturmåler, VTS og mye mer.

VELG MOTORSTYRKE
KRAFTIG MOTOR
Rotax 1630 HO ACE turbomotor utstyrt med avansert forbrenningseffektivitetsteknologi for bedre akselerasjon.

UUNNVÆRLIG SEA-DOO-TILBEHØR
LIMITED-PAKKE
Gir deg eksklusivt ekstrautstyr som vannscootertrekk, USB-port, utstyr til oppbevaringsrommet og eksklusive farger. Pluss et ekkolodd, vanntemperaturmåler med mer.

MED PLASS TIL Å OPPHOLDE SEG OMBORD
STOR BADEPLATTFORM
Den første vannscooteren med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

REVOLUSJONERENDE STABILITET
ST³ SKROG
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING
OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

RASK. ENKEL. SIKKER.
LINQ FESTE-SYSTEM
To sett med festepunkter for kjøleboks for fisk og ekstra LinQ tilbehør, slik som en liten kjølebag til lunsjen din og en bensinkanne hvis turen blir lang.

MUSIKK OMBORD
BLUETOOTH AUDIO SYSTEM
Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET
VANNTETT TELEFONBOKS
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.
* kun standard på Limited-modellene

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET
TURFUNKSJONER
Tilbring hele dagen på tur med disse standardfunksjonene: Tiltstyring, fartsreguleringsmodus og langsom modus og en badestige for komfortens skyld.


* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Sea-Doo - 2020 GTX LIMITED Sea-Doo - 2020 GTX LIMITED Sea-Doo - 2020 GTX LIMITED Sea-Doo - 2020 GTX LIMITED

Meld interesse

Personvern